9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Winnerbäck och Judas Priest flyttar fram – ny skiva med Lars den 30 april

Som väntat flyttas två av sommarens stora konserter flyttas fram till 2022. Det är spelningen med hemmasonen Lars Winnerbäck och hårdrockslegenderna Judas Priest somnu får maka på sig under den rådande pandemin.

De ikoniska hårdrockarna Judas Priest skulle spelat i SAAB-arena den 13 juni med Linköpings egna heavy metal-hjältar Mindless Sinner som förband. Nu flyttar man fram till söndagen den 12 juni istället. Köpta biljetter gäller.

Lars Winnerbäcks spelningen flyttar även den fram ett år och till den 27 augusti 2022. Även där gäller köpta biljetter till det nya datumet.

Lars släpper ep

”Jag saknar så kolossalt att turnera. Jag saknar bandet, crewet, publiken och allt som hör till. Men jag har såklart full förståelse för att United Stage tar det här beslutet, det går inte att vänta längre. Vi ses längre fram”, säger Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande.

På sin Facebooksida berättar även den populäre sångaren att han släpper en ny ep med fyra låtar. Plattan har fått namnet “Själ och hjärta” och kommer i butik och på olika digitala plattformar den 30 april.

RELATERADE ARTIKLAR

Det brittiska hårdrockbandet Judas Priest skulle spelat i Linköping och SAAB - arena den...
Det blev inte mycket till sommarturné för Lars Winnerbäck i år men som plåster...
Lars Winnerbäck skulle gett sig ut på en massiv sommarturné men väljer nu att...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °