9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Vikkys konst har öppnat på Djurgårdsgatan

Vikky Schander trotsar negativa trender och öppnar nu upp sin egen lokal / atelje / mötesplats Vikkys konst på Djurgårdsgatan ett stenkast med svag arm från det som är Linköpings direkta centrum.

I lokalen låg det tidigare ett skrädderi men när det skulle flytta längre ner på gatan passade Vikky på att ta över lokalen.

-Jag tänkte att någon gång ska jag väl våga satsa på min konst och varför inte nu, säger hon då vi tittar runt i det gamla skrädderiet. Det är konst på väggar, det är konst som skapas nu och det är varmt och ombonat. En ung kvinna hyr ett rum och sitter och jobbar med en tavla. Här är det rum för både skapande och avkoppling tänker jag. Samt att Vikkys varma personlighet tar sig uttryck i hela lokalen.

-Jag kommer att vara här på måndagar och torsdagar samt att jag kommer ordna saker, mindre event, på helgerna. Sedan tänker jag mig att starta konstresor till sommaren, berättar hon vidare.

Följ Vikkys konst på här:

RELATERADE ARTIKLAR

Niclas G. Thalberg erbjuder återigen linköpingsborna på intressanta kulturella upplevelser. Galleristen, konstnären Thalberg har knapp...
Under kommande vecka kan den som är nyfiken på vad man har för sig...
Han har gjort det igen. Niclas G. Thalberg har överraskat Linköping med omnejd ännu...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °