11.4 C
Linköping
lördag, oktober 1, 2022

Kontroversiell rappare förstärker FC Linköping City

Hårdsatsande fotbollsklubben FC Linköping City förstärker sin organisation med en otippad värvning när välkände rapparen Ken Ring träder in som PR och marknadsansvarig i klubben. Detta uppger flera medier, bland andra Aftonbladet.

Ken Ring har en lång och brokig musikkarriär bakom sig men sedan en tid tillbaka arbetar han numera som fotbollsagent och en fotbollsakademi i Kenya.

– Linköping City kommer på sikt att få en bro till Kenya. Jag jobbar aktivt med att länka ihop City med klubbar i Kenya och jag pratar redan nu med ett par spelare därnere som kan bli intressanta för City i framtiden, säger 42-åringen till Corren. (betalvägg)

– City förtjänar ett bra ljus på sig. Jag ska gå in med en tändare och tända upp det ljuset, fortsätter Ring.

Ken Ring har hunnit fylla 42 år och började sin musikkarriär 1994 och har släppt ett antal framgångsrika album. Ken Ring har flera fällande domar för olika typer av brotthar själv sagt sig varit kriminell under sin ungdom. Numera är det alltså fotboll som gäller för Ken Ring.

(1) Ken Ring – Livet (Officiell Video) – YouTube

RELATERADE ARTIKLAR

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
11.4 ° C
12 °
10.7 °
86 %
3.6kmh
100 %
lör
11 °
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
16 °