-0.2 C
Linköping
lördag, november 28, 2020

Butiksrån i Mjölby

En butik på Jerikodalsgatan i Mjölby utsattes för ett rånförsök. En gärningsperson som beskrivs som en ung man i mörka kläder och övertäckt ansikte kom in i butiken och hotade personalen med ett tillhygge. Mannen sa att han ville ha kontanter men han fick inte med sig något. Mannen lämnade butiken och försvann från platsen till fots. Ingen person kom till fysisk skada.

Polisen har sökt efter gärningspersonen men har än så länge inte kunnat gripa någon misstänkt. Polisen har  även dokumenterat brottsplatsen samt hållit förhör med vittnen. En anmälan om försök till rån är upprättad.

RELATERADE ARTIKLAR

 Personal i en mataffär i Johannelund upptäckte, strax efter klockan 08.00 på onsdagens morgon,...
Strax efter klockan 15 fick polisen larm om rån i en butik på Bielkegatan...
Polisen larmades, strax innan 02.00 natten mot lördag, till centrala Linköping där en man,...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,903FöljareGilla
62FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-0.2 ° C
0 °
-0.6 °
95 %
1kmh
70 %
lör
-1 °
sön
0 °
mån
4 °
tis
4 °
ons
3 °