12.6 C
Linköping
torsdag, oktober 6, 2022

Ny stadsdel stänger gata

Det nya bostadsområdet på Skogsvallen ska bebyggas med, i runda tal,  350 bostäder. Nu påbörjas ett arbete med att anlägga nya gator och allmän platsmark. Arbetet med gator och ledningar kommer att påbörjas den 17 augusti. 

Måndagen den 17 augusti ska den gamla asfalten fräsas bort. Arbetet kommer att starta vid klockan 19:00 och avslutas tidigt morgonen därpå. Under tiden kommer ett körfält på Vårdsbergsvägen att vara öppet och trafiken kommer regleras med flaggvakt.

Därefter påbörjas asfalteringen. Från och med tisdag den 18 augusti mellan klockan 04:00-23:00, och samma tider den 19 augusti, kommer asfalteringen pågå. Under asfalteringen kommer Vårdsbergsvägen att stängas av mellan Ullstämmarondellen och Ekdalsvägen. Boenden och buss i linjetrafik får dock passera.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 90-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har...
Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Från och med måndag den 14 juni stängs delar av Lasarettsgatan av. Detta på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätta regnskurar
12.6 ° C
13 °
11 °
76 %
9.8kmh
40 %
tor
14 °
fre
14 °
lör
14 °
sön
14 °
mån
13 °