-0.2 C
Linköping
tisdag, december 1, 2020

Narkotikabrott och rattfylla

En polispatrull som patrullerade på Ågatan i Linköping kontrollerade en man i 20-årsåldern som visade tecken på att vara påverkad av droger. Mannen fick följa med för att lämna prov och han misstänks för ringa narkotikabrott. Efter förhör fick mannen lämna polisstationen.

Klockan 03:52 natten mot lördag, kontrollerades en man på Faktorivägen i Tannefors, Linköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol och det gav utslag. Mannen fick följa med för provtagning. Provet visade att mannen hade en promillehalt på 0.64 och han misstänks för rattfylleri. Han fick lämna polisstationen efter förhör.

RELATERADE ARTIKLAR

Under söndagens eftermiddag skedde en massiv polisinsats på Väpnargatan i Skäggetorp. På den aktuella...
Polis larmades, under fredagskvällen, till en klubblokal i området Slaka, Linköping, med anledning av...
Polisen fick, klockan 01.23 natten mot fredag,  larm om en pågående stöld av delar...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,908FöljareGilla
62FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-0.2 ° C
0 °
-0.6 °
98 %
1.5kmh
100 %
tis
2 °
ons
2 °
tor
2 °
fre
5 °
lör
6 °