12.7 C
Linköping
måndag, oktober 3, 2022

Narkotikabrott och rattfylla

En polispatrull som patrullerade på Ågatan i Linköping kontrollerade en man i 20-årsåldern som visade tecken på att vara påverkad av droger. Mannen fick följa med för att lämna prov och han misstänks för ringa narkotikabrott. Efter förhör fick mannen lämna polisstationen.

Klockan 03:52 natten mot lördag, kontrollerades en man på Faktorivägen i Tannefors, Linköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol och det gav utslag. Mannen fick följa med för provtagning. Provet visade att mannen hade en promillehalt på 0.64 och han misstänks för rattfylleri. Han fick lämna polisstationen efter förhör.

RELATERADE ARTIKLAR

15:55 Polis kallades till Vattenverksvägen i Tannefors med anledning av ett bråk. Två personer...
På söndagskvällen larmades räddningstjänst och polis om en brand på Arbetaregatan i Linköping. Larmet inkom...
Polisen larmades, under måndagskvällen, till en adress i Tannefors med anledning av ett SOS-larm...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
12.7 ° C
13.3 °
12.2 °
79 %
4.6kmh
75 %
mån
12 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °
fre
14 °