0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Inbrott på Kallerstad, rattfylla på Tornby – detta hände i natt

Polis larmades  klockan 01.05 natten mot onsdag till Kallerstad, Linköping, med anledning av ett inbrott i två närliggande företags lokaler.

Någon eller några personer hade krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna. Polisen har upprättat anmälan om stöld genom inbrott och kommer att göra en brottsplatsundersökning under dagen. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Under gårdagens eftermiddag  gjordes polisen uppmärksam på att en man som hade druckit alkohol på en restaurang i Tornby, Linköping,  nu och som var i begrepp att köra bil från platsen.

Mannen hade precis backat ut från en parkeringsplats men inte kört därifrån när polis kom till platsen. När polis kom dit gick mannen ut ur bilen. Polisen ville kontrollera hans nykterhet, men mannen vägrade att blåsa i polisens sållningsinstrument. Han togs därför med för ett blodprov i stället och polisen skriver en anmälan om rattfylleri för att utreda eventuellt brott.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 03.09, natten mot fredag, samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skogslyckegatan i...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Polis larmades, under lördagsmorgonen, om ett pågående källarinbrott i Ljungsbro, Linköping. Flera polispatruller åkte...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °