9 C
Linköping
söndag, oktober 2, 2022

Inbrott på Kallerstad, rattfylla på Tornby – detta hände i natt

Polis larmades  klockan 01.05 natten mot onsdag till Kallerstad, Linköping, med anledning av ett inbrott i två närliggande företags lokaler.

Någon eller några personer hade krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna. Polisen har upprättat anmälan om stöld genom inbrott och kommer att göra en brottsplatsundersökning under dagen. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Under gårdagens eftermiddag  gjordes polisen uppmärksam på att en man som hade druckit alkohol på en restaurang i Tornby, Linköping,  nu och som var i begrepp att köra bil från platsen.

Mannen hade precis backat ut från en parkeringsplats men inte kört därifrån när polis kom till platsen. När polis kom dit gick mannen ut ur bilen. Polisen ville kontrollera hans nykterhet, men mannen vägrade att blåsa i polisens sållningsinstrument. Han togs därför med för ett blodprov i stället och polisen skriver en anmälan om rattfylleri för att utreda eventuellt brott.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagseftermiddagen larmades polisen till Elgiganten i Linköping. Två män hade stulit i butiken. När...
Det var klockan 19.45 på lördagskvällen som larm inkom om singelolycka på Södra Oskarsgatan...
Vid 18-tiden larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Tornbyvägen i Linköping. Vid korsningen till Bergsvägen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9 ° C
9.7 °
8.7 °
94 %
2.6kmh
75 %
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
17 °
tor
15 °