-10.8 C
Linköping
fredag, januari 15, 2021

Grovt trafikbrott i Ullstämma

I natt samt i samband med en rutinkontroll av en bilist i Ullstämma, Linköping blev en bilförare, man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör. En passagerare, man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Vid trafikkontroller på E4 Linköping har under natten två bilförare bötfällts för hastighetsöverträdelse och båda två fick även sina körkort omhändertagna på grund av överträdelsen. Kökorten kommer att sändas till Transportstyrelsen för vidare handläggning och beslut.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.55 kom SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka...
Att det fallit snö att det bitvis är halt på både större och mindre...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,023FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-10.8 ° C
-9 °
-12 °
92 %
2.6kmh
90 %
fre
-9 °
lör
-5 °
sön
-4 °
mån
-2 °
tis
2 °