27.9 C
Linköping
söndag, juni 20, 2021

Grovt trafikbrott i Ullstämma

I natt samt i samband med en rutinkontroll av en bilist i Ullstämma, Linköping blev en bilförare, man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör. En passagerare, man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Vid trafikkontroller på E4 Linköping har under natten två bilförare bötfällts för hastighetsöverträdelse och båda två fick även sina körkort omhändertagna på grund av överträdelsen. Kökorten kommer att sändas till Transportstyrelsen för vidare handläggning och beslut.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 22.15-tiden på torsdagskvällen inkom larm om singelolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. Räddningstjänst,...
Polisen larmades, klockan 05.45 på torsdagens morgon, om ett rån i Berga centrum. En...
På lördagskvällen fick polisen flera samtal om en bil som framfördes mycket aggressivt och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
27.9 ° C
29.4 °
27 °
48 %
3.1kmh
20 %
sön
32 °
mån
28 °
tis
19 °
ons
24 °
tor
25 °