18.9 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Grovt trafikbrott i Ullstämma

I natt samt i samband med en rutinkontroll av en bilist i Ullstämma, Linköping blev en bilförare, man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör. En passagerare, man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Vid trafikkontroller på E4 Linköping har under natten två bilförare bötfällts för hastighetsöverträdelse och båda två fick även sina körkort omhändertagna på grund av överträdelsen. Kökorten kommer att sändas till Transportstyrelsen för vidare handläggning och beslut.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 17 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på E4 utanför Norrköping. I höjd...
Det var strax innan klockan 23 som larm inkom om viltolycka på E4 mellan...
Det var vid 11.30-tiden på fredagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
18.9 ° C
19.8 °
18.2 °
78 %
4.6kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °