-4.6 C
Linköping
söndag, januari 17, 2021

Glaskross och misshandel – detta hände under natten

Klockan 01.02 natten mot söndag kom det samtal till polisen om explosioner i stadsdelen Ryd i Linköping. Ett flertal polispatrull åkte till platsen och det visade sig att någon krossat en glasruta med en brandspruta. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

En polispatrull blev under natten invinkad på Klostergatan i Linköping med anledning av en misshandel. Det visade sig att en man i 20-årsåldern blivit slagen och sparkad i huvudet. Tre personer misstänks för misshandeln, som är rubricerad som grov misshandel. en av dessa, en man i 20-årsåldern greps på platsen och fördes till polisstationen för förhör. Han lades in för tillnyktring och är när detta skrivs ännu inte förhörd. Den drabbade mannen fördes till sjukhus av polisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var i måndags som en 50-årig man kidnappades i Norrköoing av en tidigare...
Vid en rutinmässig fordonskontroll på Skolgatan i Gottfridsberg fattade patrullen misstanke om att allt...
På fredagskvällen larmades polisen till Skäggetorps centrum med anledning av ett bråk mellan en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,028FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-4.6 ° C
-4 °
-5 °
93 %
1kmh
90 %
sön
-3 °
mån
-2 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
4 °