0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Glaskross och misshandel – detta hände under natten

Klockan 01.02 natten mot söndag kom det samtal till polisen om explosioner i stadsdelen Ryd i Linköping. Ett flertal polispatrull åkte till platsen och det visade sig att någon krossat en glasruta med en brandspruta. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

En polispatrull blev under natten invinkad på Klostergatan i Linköping med anledning av en misshandel. Det visade sig att en man i 20-årsåldern blivit slagen och sparkad i huvudet. Tre personer misstänks för misshandeln, som är rubricerad som grov misshandel. en av dessa, en man i 20-årsåldern greps på platsen och fördes till polisstationen för förhör. Han lades in för tillnyktring och är när detta skrivs ännu inte förhörd. Den drabbade mannen fördes till sjukhus av polisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
De senaste tiden har främst Ryd, Skäggetorp och Lambohov varit hårt ansatta av flera...
Under tidig onsdagsmorgon polisen fick ett SOS-larm om att en misshandlad kvinna befann sig på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °