14 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

Glaskross och misshandel – detta hände under natten

Klockan 01.02 natten mot söndag kom det samtal till polisen om explosioner i stadsdelen Ryd i Linköping. Ett flertal polispatrull åkte till platsen och det visade sig att någon krossat en glasruta med en brandspruta. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

En polispatrull blev under natten invinkad på Klostergatan i Linköping med anledning av en misshandel. Det visade sig att en man i 20-årsåldern blivit slagen och sparkad i huvudet. Tre personer misstänks för misshandeln, som är rubricerad som grov misshandel. en av dessa, en man i 20-årsåldern greps på platsen och fördes till polisstationen för förhör. Han lades in för tillnyktring och är när detta skrivs ännu inte förhörd. Den drabbade mannen fördes till sjukhus av polisen.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 20.30-tiden larmades räddningstjänst och ambulans om lägenhetsbrand på Björnkärrsgatan i Linköping. Det brann i...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
14 ° C
14.2 °
12.8 °
94 %
1kmh
75 %
ons
21 °
tor
20 °
fre
22 °
lör
23 °
sön
19 °