3.1 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Strandfiket öppnar – Ett säkert vårtecken

Mickey’s strandfik , nedanför hotell Scandic City, har utvecklats varje år med olika familjära attraktioner. caféet har genom åren erbjudit olika verksamheter som attraherar många som promenerar längs med Stångåns strand.

Allt fler människor har upptäckt Mickey’s strandfik och det leder till att han kan fortsätta att satsa offensivt. Förra sommaren öppnade Gharib en niohåls äventyrsminigolfbana byggts och den lockade många besökare.

Premiäröppnar

Idag, Långfredagen, öppnade äntligen Mickey fiket igen. Öppnandet av utomhuscaféet har blivit ett säkert vårtecken för Linköpingsborna. Mickey är inte orolig för att cafégästerna inte ska dyka upp även under dessa coronatider.

─ Jag tror att vädret är tillräckligt bra nu under påsken för att folk ska vilja gå ut och fika under sina Stångåpromenader. Vi har gott om plats så att det är lätt att hålla avstånden. Äventyrsgolfen är ju också en lämplig aktivitet om man vill ha roligt utan att trängas, säger Gharib och fortsätter.

─ Vi brukar ha mycket med spontanbesök av folk som fikar eller köper glass. Vi hyr även ut till företag, grupper och till privatpersoner under april till september och Tyvärr saknar folk toaletter i närområdet och förhoppningsvis kommer kommunen att fixa till det snart. Beachen bredvid strandfiket är populärt för solbadande Linköpingsbor och en dusch skulle inte vara helt fel, menar Mickey Gharib som driver strandfiket sedan några år tillbaka.

RELATERADE ARTIKLAR

Som Lkpg.news berättat vid flera tillfällen så är 12-åriga Zipporah spårlöst borta och har...
Klockan 23:22 på lördagskvällen larmades polis till en lägenhet i Skäggetorp med anledning av...
Återigen har en av polisen bilar saboterats i Skäggetorp. Denna gång av det en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,107FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.1 ° C
4 °
2.2 °
75 %
3.6kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
-0 °