7.1 C
Linköping
torsdag, april 15, 2021

Vapenbrott på E4 och kvinnomisshandel

En polispatrull stannar och kontrollerar ett fordon på E4 mellan Linköping och Norrköping strax innanklockan 23.00 på lördagskvällen. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Vid husrannsakan i bilen anträffades ett misstänkt vapen som togs i beslag. Föraren greps då för grovt vapenbrott.

Polisen fick under natten mot söndag kontakt med en kvinna på en restaurang på Ågatan i Linköping. Kvinnan hade skador och berättade att hon slagits av en som hon har en relation med. Kvinnan skjutsades till sjukhus av polisparullen. Hennes skador bedöms inte som allvarliga. Mannen hittades utomhus i Johannelund och han greps misstänkt för misshandel i relation.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.59 anmälde en person till polisen att han blivit bestulen i sin bostad...
Strax före klockan 23 söndagskvällen larmades räddningsenheter till en trafikolycka på E4 söder om...
På lördagskvällen inträffade en viltolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. Strax efter trafikplats Melby,...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,208FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
7.1 ° C
8 °
6.1 °
45 %
3.1kmh
40 %
tor
7 °
fre
11 °
lör
13 °
sön
12 °
mån
15 °