3.5 C
Linköping
lördag, januari 23, 2021

Vapenbrott på E4 och kvinnomisshandel

En polispatrull stannar och kontrollerar ett fordon på E4 mellan Linköping och Norrköping strax innanklockan 23.00 på lördagskvällen. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Vid husrannsakan i bilen anträffades ett misstänkt vapen som togs i beslag. Föraren greps då för grovt vapenbrott.

Polisen fick under natten mot söndag kontakt med en kvinna på en restaurang på Ågatan i Linköping. Kvinnan hade skador och berättade att hon slagits av en som hon har en relation med. Kvinnan skjutsades till sjukhus av polisparullen. Hennes skador bedöms inte som allvarliga. Mannen hittades utomhus i Johannelund och han greps misstänkt för misshandel i relation.

RELATERADE ARTIKLAR

Att det fallit snö att det bitvis är halt på både större och mindre...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...
Klockan 04.04 får polisen samtal från stadsdelen Johannelund i Linköping om misstänkt inbrott på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,031FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.5 ° C
4 °
3 °
75 %
4.6kmh
82 %
lör
3 °
sön
1 °
mån
-1 °
tis
-2 °
ons
-2 °