-0.2 C
Linköping
lördag, januari 23, 2021

Smällare kastades in i trapphus

Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fyra personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

Polisen fick flera samtal om en hög smäll i Ekholmen under måndagens eftermiddag. Det visade sig vara en kraftig smällare som hade bränts av i ett trapphus.
Polisen har dokumenterat omständigheterna. En dörr till en lägenhet på Ekholmsvägen hade ytliga skador av den kraftiga smällaren. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse samt försök till misshandel. Ingen ska ha skadats och det finns i nuläget ingen misstänkt.

Väktare kontaktade polis om krossade rutor på en skola i Lambohov, Linköping under måndagskvällen. Väl på plats kunde man konstatera att fyra rutor var trasiga. Ingen person fanns inne i lokalerna. Det var oklart om något var stulet. Polisen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax efter klockan 14 på söndagen som larm inkom om en brand...
Det var strax efter klockan 18 som räddningstjänsten larmades om bilbrand på Johannes Magnus...
Klockan00.03 fick polisen samtal om bråk på en bostadsadress i Lambohov. Framkomna på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,033FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.2 ° C
0 °
-0.6 °
93 %
0.5kmh
90 %
sön
1 °
mån
-1 °
tis
-2 °
ons
-2 °
tor
-4 °