7.9 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Så var juldagsnatten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning/förhör.

01.53 fick polisen ett samtal om en bil som körde mot färdriktningen i Vallarondellen i Linköping. Polisen åkte till området och letade efter den aktuella bilen. I stadsdelen Ryd anträffades en bilist som misstänks vara den som polisen fick samtal om. När föraren kontrollerades blåste han positivt i polisens sållningsinstrument. En man i 45-årsåldern fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertogs mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt körning.

Klockan 02.25 inträffade en trafikolycka i korsningen Gillbergagatan – Norra Oskarsgatan i Linköping där två bilister hade krockat. Ingen av de inblandade behövde åka ambulans från olycksplatsen. En av förarna bötfälldes direkt på platsen för att en ha iakttagit väjningsplikt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

RELATERADE ARTIKLAR

Under natten mot onsdag har polisen ägnat sig åt att kontrollera bilar och då...
Polis larmades, under onsdagens förmiddag, till en bostad i Ryd med anledning av ett...
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades, under natten mot torsdag, till trafikplats Ryd med anledning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,110FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
7.9 ° C
8 °
7.8 °
49 %
7.7kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
7 °
tor
3 °
fre
1 °