3.3 C
Linköping
lördag, oktober 31, 2020

Så var juldagsnatten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning/förhör.

01.53 fick polisen ett samtal om en bil som körde mot färdriktningen i Vallarondellen i Linköping. Polisen åkte till området och letade efter den aktuella bilen. I stadsdelen Ryd anträffades en bilist som misstänks vara den som polisen fick samtal om. När föraren kontrollerades blåste han positivt i polisens sållningsinstrument. En man i 45-årsåldern fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertogs mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt körning.

Klockan 02.25 inträffade en trafikolycka i korsningen Gillbergagatan – Norra Oskarsgatan i Linköping där två bilister hade krockat. Ingen av de inblandade behövde åka ambulans från olycksplatsen. En av förarna bötfälldes direkt på platsen för att en ha iakttagit väjningsplikt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen upprättade, vid lunchtid,  en anmälan om misshandel efter en incident i en matvarubutik...
Polisen sätter nu i drönare i kampen mot brottsligheten och för att öka tryggheten...
Polisen fick larm, under måndagens förmiddag, om att en företagsbil blivit stulen i stadsdelen...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,836FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.3 ° C
4 °
2.8 °
100 %
3.1kmh
79 %
lör
10 °
sön
12 °
mån
15 °
tis
11 °
ons
9 °