3.6 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Så var juldagsnatten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning/förhör.

01.53 fick polisen ett samtal om en bil som körde mot färdriktningen i Vallarondellen i Linköping. Polisen åkte till området och letade efter den aktuella bilen. I stadsdelen Ryd anträffades en bilist som misstänks vara den som polisen fick samtal om. När föraren kontrollerades blåste han positivt i polisens sållningsinstrument. En man i 45-årsåldern fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertogs mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt körning.

Klockan 02.25 inträffade en trafikolycka i korsningen Gillbergagatan – Norra Oskarsgatan i Linköping där två bilister hade krockat. Ingen av de inblandade behövde åka ambulans från olycksplatsen. En av förarna bötfälldes direkt på platsen för att en ha iakttagit väjningsplikt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var klockan 19.45 på lördagskvällen som larm inkom om singelolycka på Södra Oskarsgatan...
Vid 20.30-tiden larmades räddningstjänst och ambulans om lägenhetsbrand på Björnkärrsgatan i Linköping. Det brann i...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.6 ° C
4 °
2.7 °
75 %
4.1kmh
0 %
mån
10 °
tis
6 °
ons
9 °
tor
4 °
fre
7 °