21.8 C
Linköping
torsdag, maj 13, 2021

Så var juldagsnatten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning/förhör.

01.53 fick polisen ett samtal om en bil som körde mot färdriktningen i Vallarondellen i Linköping. Polisen åkte till området och letade efter den aktuella bilen. I stadsdelen Ryd anträffades en bilist som misstänks vara den som polisen fick samtal om. När föraren kontrollerades blåste han positivt i polisens sållningsinstrument. En man i 45-årsåldern fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertogs mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt körning.

Klockan 02.25 inträffade en trafikolycka i korsningen Gillbergagatan – Norra Oskarsgatan i Linköping där två bilister hade krockat. Ingen av de inblandade behövde åka ambulans från olycksplatsen. En av förarna bötfälldes direkt på platsen för att en ha iakttagit väjningsplikt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.06 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen Ryd...
Under natten mot torsdag och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen...
Polisen kom till Ryds motionscentrum strax före 17.30 med anledning av att det hade...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,247FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
21.8 ° C
22.6 °
18.8 °
38 %
6.7kmh
4 %
tor
20 °
fre
17 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
16 °