12.7 C
Linköping
måndag, oktober 3, 2022

LFC värvar landslagsspelare

Nu har Linköpings FC gjort klart med sitt femte nyförvärv. Den norska A-landslagsspelaren Synne Skinnes Hansen är det senaste nyförvärvet. Kontraktet är skrivet på två år.

Hansen är född 95 och kommer senast från LSK Kvinner där hon bland annat vunnit tre raka seriesegrar.

Landslagsmeriter

Synne har spelat landskamper för Norge ända sedan U16 och har hittills hunnit med 20 A-landskamper inklusive sommarens VM-spel.

─ LFC är ett bra ställe för mig att vara på för att utvecklas vidare och ta nya steg som fotbollsspelare, säger Synne Skinnes Hansen. Detta kommer att bli en ny utmaning som jag ser fram emot att ta mig an.

─ Synne har varit på vår radar länge och vi har fått väldigt fina referenser på alla sätt. Hon har gjort det bra i både klubblag och landslag och är en väldigt sympatisk person. Det är nästan så att vi får två spelare i en eftersom hon är som mångsidig i sitt positionsspel, vilket kommer vara en stor fördel i nästa års trupp, säger Olof Unogård, sportchef och huvudtränare.

 

RELATERADE ARTIKLAR

Arbetet med länets koldioxidbudget, energi- och klimatstrategi är nu klar. Arbetet leds av...
Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person...
Saab har fått ett supportkontrakt för Gripen C/D i Sydafrika gällande service och underhåll....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
12.7 ° C
13.3 °
12.2 °
79 %
4.6kmh
75 %
mån
12 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °
fre
14 °