19.8 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Bilbrand och cykelstöld – så var natten för Linköpingspolisen

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. En person har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Räddningstjänst och polis åkte till Pionjärgatan i Berga, Linköping, där en bil brann. Bilen stod på en parkeringsplats och var övertänd när räddningstjänst kom till platsen, det fanns inga andra fordon eller byggnader i närheten. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

En inringare i Hejdegården ringde polisen strax innan klockan 03.00 natten mot onsdag efter att ha sett en person som stulit en cykel. Polis har varit på plats och kontrollerat ett antal personer i närområdet men inte fått träff på vare sig någon misstänkte eller den stulna cykeln. Klockan 05.57 ringde en cykelägare i Vimanshäll polisen och berättade att han precis blivit av med sin cykel. Signalementet på personen som stulit cykeln stämmer väl överens med det tidigare ärendet i Hejdegården. Polis har åter varit på plats och sökt av området mellan Vimanshäll och Hejdegården, men det finns i nuläget ingen misstänkt för stölderna.

Föregående artikelBilbrand i Berga
Nästa artikelÄlskad komiker till SAAB-arena

RELATERADE ARTIKLAR

En polispatrull meddelade att de hade stoppat en motorcyklist på Ekholmsvägen i Linköping ...
Det var vid sextiden på fredagsmorgonen som räddningstjänsten larmades om en brand i en...
Polisen larmades, strax efter 02.00, natten mot midsommarafton, till en skola på Mårdtorpsgatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
19.8 ° C
20.3 °
18.1 °
59 %
5.1kmh
20 %
tor
18 °
fre
21 °
lör
20 °
sön
19 °
mån
20 °