11 C
Linköping
onsdag, oktober 20, 2021

Stökig lördagsnatt för polisen

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 79 ärenden gällande Östergötlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. En person har gripits misstänks för misshandel och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger. Allt enligt polisens hemsida.

Under lördagskvällen och strax efter klockan 21.00 fick polisen ta emot flera samtal om höga smällar i bostadsområdet Ryd. Flera patruller rörde sig i området strax efter ljuden hörts men anträffade ingen skadad person eller någon åverkan. Troligen rör det sig om någon typ av fyrverkerier.

RELATERADE ARTIKLAR

Alliansen, med stöd av SD, förbereder just nu ett skifte för hemtjänsten som innebär...
Idag, den 14 oktober, infaller "Räkmackans dag" och orsakar högtryck hos de som säljer...
När en kvinna avled i somras lämnande hon ett stort arv efter sig. Kvinnan...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
duggregn
11 ° C
11.2 °
10.7 °
94 %
3.1kmh
90 %
ons
15 °
tor
11 °
fre
8 °
lör
6 °
sön
5 °