16.7 C
Linköping
torsdag, maj 13, 2021

Stökig lördagsnatt för polisen

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 79 ärenden gällande Östergötlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. En person har gripits misstänks för misshandel och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger. Allt enligt polisens hemsida.

Under lördagskvällen och strax efter klockan 21.00 fick polisen ta emot flera samtal om höga smällar i bostadsområdet Ryd. Flera patruller rörde sig i området strax efter ljuden hörts men anträffade ingen skadad person eller någon åverkan. Troligen rör det sig om någon typ av fyrverkerier.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen larmades, under tidig onsdagsmorgon, till en adress i Tannefors med anledning av...
Klockan 02.06 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen Ryd...
Under natten mot torsdag och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,247FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
16.7 ° C
18.6 °
14.8 °
52 %
3.6kmh
75 %
tor
15 °
fre
17 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
16 °